WOKKIE & SNACKIE

WOKKIE & SNACKIE The best Asian food in town!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 944 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wokkie & Snackie. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 18:19 Het eten is niet meer zoals het eerst was, de wok smaakt totaal anders, niet lekker en er wordt ontzettend weinig kip bij gedaan..
13 mei 2022 om 22:56 Gaan we vaker doen
9 mei 2022 om 11:44 gewoon goed
6 mei 2022 om 18:14 Voorheen altijd lekker gegeten, maar nu is de wok droog en smaakloos, erg jammer..
3 mei 2022 om 10:21 Het eten smaakte lekker en goed. Alleen jammer dat ik extra garnalen in mijn wokschotel had besteld en dit er uiteindelijk maar 1 was
1 mei 2022 om 19:49 Niet te knagen bahbah
1 mei 2022 om 9:27 Heb mn eten nooit gehad ondanks meerdere keren bellen met het bedrijf. De ene keer was het heel druk en moesten we rekening houden met lange wachttijd en 4 min daarna was het zogenaamd al onderweg. Eten is nooit gekomen. Wat een kut service.
26 apr 2022 om 11:21 Eten was zeer goed. Echt een aanrader. Wel een lange bezorgtijd. Daar moet rekening mee houden.
25 apr 2022 om 22:41 Bezorging was netjes & het eten was heel lekker! Ga hier zeker vaker bestellen.
25 apr 2022 om 20:01 Dit was zo ontzettend slecht!!! Eten kwam veel te laat,saté was nog rauw en geen satésaus erbij. Gebeld en we zouden nieuwe sate krijgen en je raad het al….weer rauw en weer geen satesaus!!! En een klein bakje chilisaus moesten we extra voor betalen!
24 apr 2022 om 17:11 Altijd lekker. Top!
24 apr 2022 om 9:40 Heel erg lekker en ook optijd!